Leerdoelgericht onderwijs: Curriculum bewuster, eigenaarschap en maatwerk

Webinar – Online

Woensdag 4 december – 15.00 – 16.30 uur

0Dagen0Uren0Minuten

Leerdoelgericht onderwijs: Curriculum bewuster, eigenaarschap en maatwerk

Leerdoelgericht onderwijs: Curriculum bewuster, eigenaarschap en maatwerk
4 december 2019 15.00 – 16.30 uur
Webinar – Online

In deze webinar laten we je zien hoe je met behulp van MijnLeerlijn leerdoelgericht kan werken. Doordat de leerlijnen en leerdoelen inzichtelijk zijn, worden de leerkrachten curriculum bewuster. Hiermee creëer je eigenaarschap bij leerkrachten.

Wanneer leerkrachten eigenaar zijn van het curriculum kan er onderwijs op maat geboden worden waarbij er ook rekening kan worden gehouden met de referentieniveaus. Met MijnLeerlijn kan je de voortgang van de leerlingen monitoren en de juiste begeleiding hierbij bieden.

Inschrijfformulier

Vul onderstaande gegevens in om u in te schrijven

Onze voorwaarden

Uw inschrijving is op persoonlijke titel en bindend. Meerdere deelnemers per school schrijven dus individueel in. Voor alle bijeenkomsten geldt: vol is vol.

Inschrijfbewijs
U krijgt na inschrijving eerst een automatische bevestiging dat uw inschrijving verstuurd is. Nadat uw inschrijving door het secretariaat is verwerkt, ontvangt u daar ook een bevestigingsmail over.

Annuleren
Uw inschrijving kan alleen schriftelijk worden geannuleerd. Bij verhindering kan een collega van uw inschrijving gebruik maken.

Overzicht evenementen

Wij organiseren regelmatig inspirerende presentaties/bijeenkomsten door het hele land. We gaan dan in op verschillende onderwijsthema’s. Kijk hieronder voor de reeds geplande evenementen en schrijf je in.

Start vandaag nog met MijnLeerlijn

Probeer de software twee maanden gratis.

© 2019 Alle rechten voorbehouden | Onderdeel van sCoolsuite B.V. | Privacy policy