Methode leerlijnen in beeld, grip op de leerdoelen.

Webinar – Online

Woensdag 20 november – 15.00 – 16.30 uur

0Dagen0Uren0Minuten

Methode leerlijnen in beeld, grip op de leerdoelen.

Methode leerlijnen in beeld, grip op de leerdoelen.
20 november 2019 15.00 – 16.30 uur
Webinar – Online

Scholen gebruiken verschillende methodes naast elkaar. De meeste methodes werken in blokken of thema’s maar de lengte hiervan verschilt. Het is dan ook lastig om een overzicht te krijgen van het totale aanbod binnen je school.

In deze webinar laten we je zien hoe MijnLeerlijn de leerlijnen en leerdoelen van de methodes volledig in kaart brengt en hoe je hierbij grip krijgt op je leerdoelen.

Inschrijfformulier

Vul onderstaande gegevens in om u in te schrijven

Onze voorwaarden

Uw inschrijving is op persoonlijke titel en bindend. Meerdere deelnemers per school schrijven dus individueel in. Voor alle bijeenkomsten geldt: vol is vol.

Inschrijfbewijs
U krijgt na inschrijving eerst een automatische bevestiging dat uw inschrijving verstuurd is. Nadat uw inschrijving door het secretariaat is verwerkt, ontvangt u daar ook een bevestigingsmail over.

Annuleren
Uw inschrijving kan alleen schriftelijk worden geannuleerd. Bij verhindering kan een collega van uw inschrijving gebruik maken.

Overzicht evenementen

Wij organiseren regelmatig inspirerende presentaties/bijeenkomsten door het hele land. We gaan dan in op verschillende onderwijsthema’s. Kijk hieronder voor de reeds geplande evenementen en schrijf je in.

Start vandaag nog met MijnLeerlijn

Probeer de software twee maanden gratis.

© 2019 Alle rechten voorbehouden | Onderdeel van sCoolsuite B.V. | Privacy policy