MIJNLEERLIJN

is onderdeel van

Wij helpen scholen om Leerdoelgericht onderwijs te organiseren.

MijnLeerlijn (onderdeel van sCoolSuite) is in 2015 begonnen als ontwikkelaar van software voor het basisonderwijs. Met een frisse blik op het gestructureerd bieden van onderwijs is de software in samenwerking met een aantal schoolteams steeds verder ontwikkeld. De basis bestaat uit de leerlijnen en leerdoelen (het curriculum) passend bij de kerndoelen en referentieniveaus voor het basisonderwijs. 

Naast de software zijn er ook steeds meer trainingen ontwikkeld om de software op een effectieve en ondersteunende manier in te zetten. Daarbij zijn inzicht, regie en eigenaarschap voor zowel de leerkracht als de leerling de belangrijkste uitgangspunten. Later is de naam Leerdoelgericht Onderwijs gegeven aan het onderwijs dat georganiseerd wordt vanuit inzicht.

Met Leerdoelgericht Onderwijs en de software van MijnLeerlijn krijgt het schoolteam inzicht en vrijheid om te bepalen hoe men het onderwijs wil organiseren en hoe de school zich wil profileren.

MijnLeerlijn Team 1
MijnLeerlijn team 2
MijnLeerlijn Team 3

Onze software wordt nationaal en internationaal gebruikt

Niet alleen onderwijsinstellingen maken gebruik van onze oplossingen. Door de door ons gebruikte state-of-the art technologie weten ook (Sport)organisaties en bedrijven die met doelen werken de weg naar MijnLeerlijn meer en meer te vinden.

crkbo instelling

Trainingen en opleidingen

Wij bieden onze trainingen aan via sCoolSuiteAcademy. Dit is door de CRBK geaccrediteerd en biedt organisaties de mogelijkheid om BTW vrij opleidingen in te kopen.

sCoolAcademy-3
sCoolAcademy-2
sCoolAcademy-4