WEBINAR: Montessori organiseren met behulp van MijnLeerlijn

9 NOVEMBER 15.00 – 16.00 uur

0Dagen0Uren0Minuten

niet zichtbaar

Tijdens het webinar vertellen Michel de Hond en Dirk-Jan de Graaf van MijnLeerlijn over de uitgangspunten en mogelijkheden van Leerdoelgericht Onderwijs. Deze keer ligt de focus op het organiseren van montessori-onderwijs.

Om montessori-onderwijs goed te organiseren moet er aan verschillende randvoorwaarden worden voldaan zoals; duidelijke leerdoelen, inzicht in de voortgang per groep / leerling, leerlingen weten waar ze zelfstandig aan kunnen werken en een duidelijke planning. Dit is de basis van MijnLeerlijn en Leerdoelgericht Onderwijs.

Een interessante webinar voor iedere leerkracht, schoolleider, teamleider en bestuurder die werkzaam is in of te maken heeft met montessori-onderwijs.

Lees op www.mijnleerlijn.nl/montessori meer over de mogelijkheden.

“In onze montessori-klassen werken leerlingen uit verschillende jaren ieder aan een veelheid van leerdoelen. Door het gebruik van MijnLeerlijn zie ik als leerkracht in 1 oogopslag wie nog met welke doelen bezig is en welke leerlingen ik aan de instructietafel moet vragen voor een les. Dat geeft mij overzicht en daarmee rust. En ook mijn duo kan de volgende dag zonder uitgebreide overdracht met de groep aan de slag. MijnLeerlijn geeft ons het inzicht en de handvaten om weer echt een montessori school te zijn.”


Vul rechts het aanmeldformulier in om deel te nemen. Een week voor de webinar ontvangt u een e-mail met de instructies.

Aanmelden webinar


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webinars

Wij organiseren regelmatig inspirerende webinars. We gaan dan in op verschillende onderwijsthema’s. Kijk hieronder voor de reeds geplande webinars en schrijf je in.