WEBINAR: S(B)O organiseren met behulp van MijnLeerlijn

16 NOVEMBER 15.00 – 16.00 uur

0Dagen0Uren0Minuten

niet zichtbaar

Tijdens het webinar vertellen Michel de Hond en Dirk-Jan de Graaf van MijnLeerlijn over de uitgangspunten en mogelijkheden van Leerdoelgericht Onderwijs. Deze keer ligt de focus op het organiseren van speciaal (basis) onderwijs.

Om speciaal (basis) onderwijs goed te organiseren moet er aan verschillende randvoorwaarden worden voldaan zoals; duidelijke leerdoelen, inzicht in de voortgang per groep / leerling, duidelijke succescriteria en een goede planning. Dit is de basis van MijnLeerlijn en Leerdoelgericht Onderwijs.

Een interessante webinar voor iedere leerkracht, schoolleider, teamleider en bestuurder die werkzaam is op of te maken heeft met speciaal (basis) onderwijs.

Lees op www.mijnleerlijn.nl/sbo meer over de mogelijkheden.

“In onze onderwijspraktijk werken we met leerlingen die allemaal eigen onderwijsbehoeften en passende leerlijnen hebben. Door MijnLeerlijn hebben de leerkrachten inzicht in het leren en de voortgang. Het systeem maakt niveau-doorbrekend werken voor de leerkracht haalbaar. “


Vul rechts het aanmeldformulier in om deel te nemen. Een week voor de webinar ontvangt u een e-mail met de instructies.

Aanmelden webinar


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webinars

Wij organiseren regelmatig inspirerende webinars. We gaan dan in op verschillende onderwijsthema’s. Kijk hieronder voor de reeds geplande webinars en schrijf je in.