WEBINAR: UNIT onderwijs organiseren met behulp van MijnLeerlijn

WOENSDAG 2 NOVEMBER 15.00 – 16.00 uur

0Dagen0Uren0Minuten

niet zichtbaar

Tijdens het webinar vertellen Michel de Hond en Dirk-Jan de Graaf van MijnLeerlijn over de uitgangspunten en mogelijkheden van Leerdoelgericht Onderwijs. Deze keer ligt de focus op het organiseren van onderwijs vanuit units / combigroepen.

Om unit onderwijs goed te organiseren moet er aan verschillende randvoorwaarden worden voldaan zoals; duidelijke leerdoelen, inzicht in de voortgang per groep / leerling, leerlingen weten waar ze zelfstandig aan kunnen werken en een duidelijke planning. Dit is de basis van MijnLeerlijn en Leerdoelgericht Onderwijs.

Een interessante webinar voor iedere leerkracht, schoolleider, teamleider en bestuurder die werkzaam is op of te maken heeft met unit onderwijs.

Lees op www.mijnleerlijn.nl/unitonderwijs meer over de mogelijkheden.

Het duidelijke overzicht dat MijnLeerlijn verschaft in de status van alle leerdoelen van de leerlingen, geeft mij de mogelijkheid om keuzes te maken waar ik mijn tijd het meest efficiënt inzet. Daarnaast zien leerlingen zelf ook wat er (nog) van hen verwacht wordt, iets wat hun eigenaarschap enorm vergroot.


Vul rechts het aanmeldformulier in om deel te nemen. Een week voor de webinar ontvangt u een e-mail met de instructies.

Aanmelden webinar

Webinars

Wij organiseren regelmatig inspirerende webinars. We gaan dan in op verschillende onderwijsthema’s. Kijk hieronder voor de reeds geplande webinars en schrijf je in.