Groepsoverzicht leerdoelen

 Met ‘Groepsoverzicht leerdoelen’ ziet de leerkracht het aantal actieve leerdoelen per hoofd- en deelgebied. Daarmee is direct duidelijk welke leerdoelen je nog moet organiseren.

Binnen iedere groep is  Groepsoverzicht leerdoelen de plek om de leerdoelen met een actieve status in één overzicht te zien. De leerkracht kan per hoofdgebied (1) en deelgebied (2) het aantal leerdoelen met een actieve status 🔵🟡🟠  opvragen met . Wanneer het leerdoel bij geen enkel groepslid meer een actieve status heeft, is deze niet zichtbaar in het overzicht.

De leerkracht heeft de mogelijkheid om direct een Leerdoelenoverzicht te generen met .

Met Genereer hoofdgebied overzicht wordt het Leerdoelenoverzicht gegenereerd met alle leerdoelen uit de onderliggende deelgebieden.

Wanneer de leerkracht kiest voor  achter het leerdoel wordt het Leerdoelenoverzicht gegenereerd met de leerdoelen uit het deelgebied.

Het Leerdoelenoverzicht per deelgebied kan de leerkracht verder specificeren door gebruik te maken van de filters. Daarbij kan er ook gekozen worden voor een ander hoofdgebied, deelgebied, niveau en/of periode. Het leerdoelenoverzicht is enkel gevuld met de leerdoelen van de groepsleden.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *