MijnGroepen

Groepen hebben een belangrijke functie binnen de schoolomgeving. Naast een overzicht van de leerlingen die lid zijn van de groep met de bijbehorende notities en/of ondersteuning, is er ruimte voor communicatie met de groep, notities over de groep, een overzicht van de actuele leerdoelen in het PLP overzicht, informatie over een eventueel gekoppeld project in het projectplan en een groepsoverzicht van de LVS-scores op het tabblad LVS.


Tabblad GROEP

Coachgroep | De naam en het type kan aangepast worden met de  

Leraren | De leerkrachten die gekoppeld zijn aan de groep worden hier weergegeven. De groep zal weergegeven worden bij de leerkracht onder Mijn Groepen in het menu. Via kan iedere leerkracht toegevoegd worden aan de groep. Met de kan de leerkracht verwijderd worden uit de groep.

Project | Er kan een project gekoppeld worden aan de groep door te klikken op

Leerlingen | De leerlingen die lid zijn van de groep worden hier weergegeven. Via kunnen leerlingen toegevoegd worden aan de groep. Met de kan de leerling verwijderd worden uit de groep. De toegewezen categorie(ën) voor ondersteuning is ook zichtbaar bij de leerling. Via zijn de persoonlijke notities uit het leerlingportfolio in te zien.


Tabblad MIJNBERICHTEN

Wanneer de leerlingen over een eigen device beschikken is het mogelijk om als groep met elkaar te communiceren. Leerlingen kunnen ook onderling overleg voeren en bestanden, afbeeldingen en links delen.


Tabblad NOTITIES

De leerkracht kan hier notities en bijzonderheden plaatsen over de groep.


Tabblad PLP OVERZICHT

Van de leden van de gekozen groep worden de leerdoelen weergegeven met een actieve status. Deze zijn gerangschikt per hoofd- en deelgebied. Wanneer er geen enkele leerling een actieve status heeft met een leerdoel, deelgebied of hoofdgebied wordt deze niet weergegeven.

Aantallen weergeven

  1. Kies het gewenste deelgebied en open deze met
  2. Klik op om de aantallen per leerdoel weer te geven. De kleuren komen overeen met de betekenis van de statussen. De aantallen zijn weergegeven als unieke leerling.
  3. Klik op om naar het leerdoelenoverzicht van het gekozen deelgebied te gaan


Tabblad PROJECTPLAN

Wanneer er een project aan de groep is gekoppeld wordt het projectplan weergegeven. Deze is te maken, wijzigen en verwijderen bij MijnProjecten.


Tabblad LVS

Wanneer er gebruik gemaakt wordt van de LVS-module kunnen de LVS resultaten weergegeven worden.

Filter hoofdgebied | Selecteer het hoofdgebied dat getoond moet worden

Filter vorige toets | Selecteer een voorgaande toets om de resultaten te vergeljken

Filter huidige toets | Selecteer de huidige / actuele / laatst gemaakte toets

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *